Tandvårdsguide

Din guide till tandvården, tandläkare och tandhälsa

Tandreglering kan ge dig ökad livskvalitet

Hur trivs du med din mun? Känner du dig bekväm med att skratta och le? Om du inte känner dig helt trygg med dina tänder ska du veta att det finns professionell tandregleringshjälp att få.

En frisk mun och tänder som man trivs med är viktigt både för livskvaliteten och välmåendet. Om du inte känner dig helt trygg med hur dina tänder ser ut ska du veta att det finns bra hjälp nära. Tack vare modern tandreglering i Göteborg är det många som blir hjälpta effektivt och smärtfritt.

Ett exempel är behandlingsmetoden Invisalign där genomskinliga tandskenor justerar dina tänder. Behandlingen är hygienisk eftersom det är lätt att ta ut och rengöra skenorna själv, vilket är enklare än med en fast tandställning. Väldigt få patienter upplever obehag och man går på regelbundna kontroller för att följa utvecklingen.

Känn dig bekväm och trygg med dina tänder

Även om dina tänder är hela och rena så kan det finnas saker som du tycker är viktiga för att du ska känna dig helt bekväm. Var inte rädd för att diskutera detta med din tandvårdsklinik och fråga hur tandreglering skulle kunna fungera för dig. Så lev livet fullt ut och se till att du vågar skratta, prata och le ordentligt.

Tandreglering finns i hela landet och om du behöver hjälp med tandreglering i Göteborg finns det flera kliniker att välja mellan. Välj en klinik där du känner dig väl bemött och kan få all hjälp som behövs inom tandvårdsområdet. Gör något fint för dig själv och undersök möjligheterna med tandreglering.

4 Feb 2021


Design By Pixelunion