Tandvårdsguide

Din guide till tandvården, tandläkare och tandhälsa

Låt inte rädsla hindra dig från att besöka en tandläkare i Norrköping

Boka in en konsultation hos en tandläkare i Norrköping om du avstått från att gå dit på grund av tandläkarskräck. Ni kan börja med att bara prata om det.

Om det var länge sedan du gick till tandläkaren har du allt att vinna på att boka in ett besök. Det kommer sannolikt inte vara så plågsamt som du tror. Även om du har en del kariesangrepp som utvecklats till hål så har tekniken gått framåt sedan du var där sist.

Till exempel har tandläkare helt övergett metoden att borra ur en hel tand bara för att det är ett mindre hål på ytan. I dag borras bara bort precis så mycket som behövs, vilket gör att många lagningar inte känns något alls. Det är först när du kommer ned en bit i tanden som borren når känsliga nervtrådar.

Prata om det med en tandläkare i Norrköping

Be din tandläkare i Norrköping berätta mer om hur han eller hon går till väga för att laga tänder i dag. Om du vet med dig att du avstått från att gå till tandläkaren på grund av rädsla, eller så kallad tandläkarskräck, kan du boka in en konsultation innan du gör det riktiga besöket.

Då kan du få komma till mottagningen för att se hur det ser ut, träffa tandläkaren och prata om vad som händer under ett “riktigt” besök. Och vem vet, kanske känner du dig så bekväm i slutet av konsultationen att du går med på att bli undersökt.

9 Aug 2022


Design By Pixelunion