Tandvårdsguide

Din guide till tandvården, tandläkare och tandhälsa

Hjälpsam tandläkare i Hedemora

När oturen är framme och man behöver hjälp är det skönt att veta att det finns hjälp. Oavsett om det gäller en vägbeskrivning eller en trasig tand som behöver hjälp av en tandläkare i Hedemora.

Annika var frustrerad. Trots att hon inte hade tänkt köpa godis igår hade hon gjort det. En timme senare hade en lagning rykt i en av tänderna på den nedre tandraden. Hur hon än gjorde så letade sig tungan till den eländiga kratern. Allt fastnade hur hon än försökte tugga i andra sidan av munnen.

Då hon bodde i närheten av sin tandläkare bestämde hon sig för att ta vägen förbi och se om det fanns någon tid ledig.

Akut tid hos tandläkaren

På mottagningen fanns det endast några få personer i väntrummet och hon gick till receptionen. Berättade sin situation och bad om ursäkt att hon inte ringt först men undrade om de kunde hjälpa henne.

De visade sig ha akuttider. Hon blev registrerad och satte sig ner för att vänta. Snabbare än hon räknat med fick hon komma in till tandläkaren som informerade om att de i nuläget skulle göra en tillfällig fyllning, och boka in en vanlig tid för att göra en riktig fyllning.

När tandläkaren tittade på tanden log hon, tittade på klockan och sa: “Jag tror faktiskt att vi kan göra klart lagningen med det samma om du vill.” Annika nickade tacksamt. Bara en halvtimme senare gick hon ut med en ny lagning och en varm tanke skickades till hennes nya tandläkare i Hedemora.

22 Dec 2021


Design By Pixelunion