Tandvårdsguide

Din guide till tandvården, tandläkare och tandhälsa

Förverkliga ditt drömleende

Alla drömmer om ett fint leende. Mycket av leendets självförtroende sitter i tänderna. Man vill ha jämna, fina och vita tänder. Förverkliga din dröm, låt ditt leende blända de andra.

Redan från att vi är barn börjar man rätta till problem med tänderna. Det kan vara stora glipor, sneda tänder eller andra problem som gör att tänderna behöver korrigeras. Med hjälp av en ortodontist kan dina tänder flyttas så du får det perfekta leendet. De är specialister på tänder inom sitt område.

Det är heller aldrig för sent att ta tag i tänderna. Är du i vuxen ålder och inte vill ha en synlig tandställning är Invisalign perfekt för dig. Man gör då en osynlig tandreglering, bättre kan det inte bli! Detta är något som passar alla, oavsett ålder.

Kostnader och klinik

Då detta oftast går inom begreppet kosmetik så får man bekosta det själv. Är det att man har problem med tänderna så att de ställer till skada eller smärta kan man få hjälp av den statliga tandvården. Har man tänder som behöver regleras bör man först kontakta en klinik, gärna mer än en för att få prisuppgifter.

Det är viktigt att välja en klinik som endast har experter på området. Kolla gärna in deras tidigare kunders omdömen för att försäkra dig om att du väljer de bästa. Innan man påbörjar en reglering bör man alltid göra en konsultation och låta dem göra en undersökning av tänderna. Det är aldrig för sent att få till sitt drömleende! Läs mer om Invisalign här: invisalignmalmö.se

2 Mar 2021


Design By Pixelunion