Tandvårdsguide

Din guide till tandvården, tandläkare och tandhälsa

Är du trött på sneda tänder?

Är du en av många som lider av sneda tänder och vill göra något åt det finns det ett skonsamt sätt. Istället för metoden med tandställning av metall kan du nu reglera tänderna med invisalign.

Lider du av sneda tänder och vill ta steget nu för att göra något åt det så kan du prova invisalign, och du kommer snart att ha raka och fina tänder. Många tänker att det är besvärligt och smärtsamt att reglera tänderna, men med denna metod får du raka tänder utan att riskera att skada ditt tandkött.

Metoden med tandställning i metall har varit den som många barn har fått uppleva och den är inte alltid det mest skonsamma mot munnen. Invisalign är en skonsam och mycket effektiv anordning, så den är väl värd att prova. Det bästa av allt är att denna metod inte syns, eftersom skenorna är helt genomskinliga. Du slipper att ha en tandställning som syns varje gång du pratar och ler.

Hur fungerar det?

Hos tandläkaren kommer du att få ta röntgenbilder och efter det tillverkas skenor som är utformade för just dina tänder. De små skenorna reglerar en liten bit i taget och när en bit är klar så byts skenan ut till en ny som reglerar nästa parti på tänderna. Med invisalign kommer du att slippa skavsår som kan uppstå av en metallställning, och du kommer att få ett snabbt resultat. Vill du slippa sneda tänder så ska du prova den väl beprövade metoden med invisalign. Läs mer om invisalign på denna sida: https://www.invisalignstockholm.net/

9 Jan 2021


Design By Pixelunion